50 felett is van élet Egerben – és rugalmas munkalehetőségek is!

50 felett is van élet Egerben – és rugalmas munkalehetőségek is!

Eger városa szép és csendes sétálóutcáiról, főteréről, a karácsonyi advent hangulatáról, na és persze a várról egyaránt híres. Egy város, ahol jó élni – fiatalon vannak lehetőségek, később munkahelyek, de 50 felett sem áll meg az élet. Ennek oka, hogy lehet vállalni akár közösségi és társadalmi munkákat, de bizonyos cégeknél és vállalatoknál is dolgozni – akár rugalmasan is, ha már nem 8 órás munkaidőt keres valaki, de azért szívesen csinálna valamit.

Egri álláslehetőségek 50+ éveseknek

Az 50+ feletti generáció számára elérhetőek Egerben különböző szellemi és fizikai munkák egyaránt, legyen az adminisztrációs, kereskedelmi vagy hasonló pozíció. Így nemcsak kapunk egy extra anyagi biztonságot, hanem a közösségi kapcsolataink és az aktív életmód, a napi rutin is megmaradhat. Bogács munka és álláslehetőségei az EgerAllas.hu-n is elérhetőek, valamint számos egyéb kategóriában található releváns munka.

50 felett is van élet Egerben – és rugalmas munkalehetőségek is!
50 felett is van élet Egerben – és rugalmas munkalehetőségek is!

Mit jelent a bogács munka és milyen egyéb szellemi-fizikai pozíciók pályázhatóak meg 50 év felett?

A bogács munka többnyire egy hagyományos, közösségi munkavégzésre utal, amikor is a helyi közösség tagjai összegyűlnek, és együtt dolgoznak közös ügyekért. Persze lehet dolgozni ügyfélszolgálatoknál, vagy aki bírja, könnyebb fizikai állásokra is pályázhat, például a raktározásban, illetve szellemi foglalkozások esetén a könyvelésben, az oktatásban vagy tanácsadásban.

Aki szeretné aktívan tölteni napjait, valami hasznosat tenni vagy közösen a városért dolgozni, az EgerAllas.hu oldalán megtalálhatja az aktuális munkalehetőségeket.

A munka nemesít, de a pihenés már megérdemelt – az időt pedig nem kapjuk vissza!

Az élet nem csupán a munkáról szól – 50 felett pedig pláne. Főként, ha már végigdolgoztuk a fél életünket, megérdemelt a pihenés, a munka és pihenés közötti egyensúly megteremtése, de akár az sem baj, ha az utóbbi nyer. Ez egészségügyi szempontból is különösen fontos, másrészt pedig a családdal töltött idő, a hobbik, az olvasás, az utazás mind-mind olyan szellemi és lelki gazdagodást hoz, aminek értéke felbecsülhetetlen. Az elvesztegetett időt pedig sosem kapjuk vissza!