Ajándék Anyák napjára- praktikus ötletek

Praktikus ajándékötletek anyák napjára

Anyák napjára nehéz ajándékot választani, hisz az elmúlt években már sok-sok ötletet ellőttünk. De ez a nap nem múlhat el anélkül, hogy legalább valami vicces, vagy megható aprósággal ne fejeznénk ki a szeretetünket édesanyának.

Segíteni szeretnénk, ezért összeválogattunk 5 praktikus ajándékot anyák napjára.

Az ajándék értéke legalább a duplájára nő, ha saját kezűleg készítjük. Ehhez is adunk ötletet ebben az írásban.

Ajándék anyák napjára

Ajándék Anyák napjára

Klasszikus – praktikus ajándék ötlet anyák napjára

A virág mindig remek ötlet, mondhatni klasszikus. Ha cserepes virágban gondolkodunk, az még remekebb, hisz tovább fog tartani az ajándékunk 2-3 napnál.

Ha pedig saját kezűleg készítünk egy műanyag vagy fa dobozból virágtartó dobozt, kaspó helyett, akkor az pedig egy igazán egyedivé tehető ajándékötlet.

A dobozt saját fotókkal, rajzokkal is lehet díszíteni, valamint anyának kedves szimbólumokkal, mint a virágok, maci, stb.

 

Praktikus reggeli ötlet – Önkeverős kávésbögre

A reggeli álmos-kómás állapotokról rengeteg karikatúra készült már, és nem véletlenül. Amíg az első kávét meg nem issza az ember, addig a kerekek nem forognak, a viccek érthetetlenek, és még megmozdulni is fárasztó.

Tehát egy kávésbögre, amiben a kávé magától összekeveredik a cukorral, édesítővel, tejjel, egy kicsit vicces, de minden centijében praktikus ajándék anyák napjára.

 

Praktikus reggeli ötlet 2 – Üzenő bögre krétával

A bögre az a tárgy, amit a leggyakrabban használunk a mobiltelefon és a számítógép után.

Jó ötlet tehát egy bögrét ajándékozni ezen a jeles napon.

de, hogy kicsit kitűnjünk a sok fényképes, szivecskés bögrés ajándék közül, válasszunk üzenő bögrét, aminek az oldalára minden nap valami mást írhatunk, minden nap egy másik gondolattal kedveskedhetünk. vagy épp viccelhetünk egy kicsit, hogy feldobjuk anya reggelét.

Édes – praktikus ajándék ötlet – Csoki csokor

Virágcsokrot bárki csináltathat, biztos te is ajándékoztál már csokrot anyukádnak. Ne ismételd magad idén is, most készíts neki csoki csokrot. Néhány drótra van csak szükséged, anya kedvenc csokijaira, és egy kis virág csomagoló papírra. Hajrá!

Praktikus reggeli ötlet 3 – Szeretlek anya bögre

A végére egy klasszikus ajándékötlet, de hát a klasszikus azért klasszikus, mert mindig működik és már sokszor bevált.

A bögre, ami az éltető reggeli kávét vagy teát adja. Ezzel kezdődik a nap, és miért ne lehetne ezen a bögrén egy megható üzenet anyának, hogy minden napja egy kicsit jobban induljon?

Hamarosan itt az anyák napja, ha már nincs időd kézzel készített ajándékra, válogass az anyák napi ajándékötletek a nevesajandek.hu oldalon, és a megrendelt ajándékot 24 órán belül kézhez is veheted.

Ajándék Anyák napjára - Szeretlek anya ajándék bögre

Ajándék Anyák napjára – Szeretlek anya ajándék bögre