Autós kiegészítő ötletek 50-es csajoknak

Autós kiegészítő ötletek

Autós kiegészítő ötletek 50-es csajoknak

Ahogy otthonunk esetében is, úgy járművünk csinosítgatására is számos hasznos, praktikus autós kiegészítőt, vicces vagy csajos tartozékot vásárolhatunk, amivel fokozhatjuk az egyedi megjelenést és a komfortosságot is, életkortól függetlenül.

Ki mondta, hogy egy pihe-puha szőrös, rózsaszín kormányvédő szett vagy a telefonunkról zenehallgatást biztosító FM Transmitter -akár rózsaszínben-  csak a fiatalok világát illeti meg? Valószínűleg senki. 🙂

Lássunk tehát pár hasznos, akár dekorációként is szolgáló autós kütyüt, amit az 50 éves kor  felett  is bátran megvásárolhatunk, hiszen felnőtt társadalmunkban sokak számára az autó jelenti a második otthont, érezzük hát magunkat komfortosan benne!

Autós kiegészítő ötletek
Autós kiegészítő ötletek

 Hasznos autós kiegészítők amik dekorációnak is megfelelőek

A vezetés legfontosabb eszközei a gáz, a fékpedál és a kormány. Ezek közül a kormány az, ami szüntelenül a szemünk előtt van, számít a tapintása és a folyamatos igénybevétel miatt bizony kopik a borítása az évek során – kivéve, ha kormányvédőt használunk.

A kormányvédő lehet szilikonből, műbőrből készült, színeset, de akár még strasszköveset is vásárolhatunk belőle.

Egy nő számára gyakran ugyanis fontos, hogy az autónak jó színe és formája legyen, könnyebben lehessen parkolni, kényelmes legyen, lehetőleg sok csajos kiegészítővel felruházva, amik nemcsak hasznosak, hanem mutatósak is.

Érdemes védeni az üléseket is, hiszen az évek alatt ezeken is meglátszódik a rendszeres igénybevétel. Egy autó megjelenésén még sosem javított egy kopott, piszkos üléshuzat, egy üléshuzat szett viszont képes védeni kárpitunkat. Szövet-, bőr-, csajos üléshuzat – például egy pillangómintás –  néhány példa a rendkívül széles választékból.

Járművünk belterének további részeinek – beleértve a kézifék és a váltókar borítást – védelmére is léteznek megoldások. Igazán csajos összhatást nyújthat például egy pink plüss kormányvédő szett,

Holmink megfelelő tárolásáról gondoskodnak a háttámla-és csomagtér tárolók, ruháink felakaszthatjuk az akasztóra, apróságainknak pedig a napellenző rendszerező biztosít helyet. A nők gyakran imádnak pakolni, rendszerezni, tárolni olyan dolgokat, amire

vezetés közben szükségük lehet. Egy zsebkendő tartó szintén fontos kellék lehet egy női autóban, hogy ne kelljen órákig kutakodni abban a bizonyos női táskában.

A különféle mesefigurás, vicces autós matricák nemcsak a mi arcunkra hanem mások számára is örömet okozhat, akikkel utazás közben találkozunk.  A csajos összhatást fokozhatja a lámpa felé felszerelt autós műszempilla is.

Autós kütyük

Az autóban nemcsak ülünk és vezetünk, hanem telefonálhatunk, zenét hallgathatunk. Mobilunkhoz különféle telefontartók, amik biztosítják számunkra, hogy mindig kéznél legyen vezetés közben okoseszközünk.

Választhatunk tapadókorongos telefontartót például a műszerfalra. Elhelyezhetjük telefontartónkat a szélvédőre vagy a szellőzőrácsra és bármilyen csajos színben válaszható.

A zenehallgatás élményét az FM transmitter és az MP3 lejátszó biztosítja számunkra. Az utastér színes fényárba borításához csupán egy LED projektort kell beszereznünk.

Autós kiegészítő ötletek
Autós kiegészítő ötletek

Az FM transzmitter okosabbá teszi autónkat

A Transzmitter (bluetooth transmitter) lehetővé teszi, hogy saját zenéinket hallgathassuk abban az esetben is, ha járművünk átlagéletkora a 10 évet is meghaladja.

Az FM transmitter segítségével lehet ugyanis a telefont kihangosítani, a telefonról mp3-as formátumú zenéket vagy online zenéket hallgatni. Kiválasztásánál fontos szempont a kihangosítás és hogy a vásárló tudja, hogy mire szeretné használni.

A kinézet is fontos tényező lehet, így ha egyéniségünket kifejezni, akkor csajosra is vehető a figura.  Így a divatos rózsaszín is a színválaszték részét képezi a hölgyek legnagyobb örömére.

Autós kiegészítő ötletek
Autós kiegészítő ötletek

Háttértörténete

A nagy tömegben gyártott széria autók között, a kormány mögötti műszerfalaknál az áttörést a Jaguar XJ hatodik generációja hozta el, melynek a műszerfalánál már gyárilag folyadék kristályos kijelzőt(LCD) használtak.

Ez a terület nagy sebességben kezdett fejlődni, viszont az évek múlásával a látványos műszerfalak egyre olcsóbbá váltak. Ezért ma már a belépő szintű kisautóban is egészen jó minőségűnek mondható a központi kijelző működési sebessége és felbontása, lehetőség van az okostelefonok csatlakoztatására is.

Statisztikák alapján Magyarországon az átlag autós tíz év körüli, vagy idősebb négykerekűt használ, amik központi képernyőjének fejlettsége és a telefonokkal történő gyári összekapcsolhatósága az újabb modellekhez képest korlátos. 12 voltos szivargyújtó viszont mindegyikben van!

Az autókban használható kütyükkel, bluetooth-os kihangosítókkal foglalkozó háttéripar rájött arra, hogy számtalan eszközt látható el innen árammal, beleértve a telefon kihangosítására alkalmas bluetooth transmittert.

Lehetőség van pendrive-on vagy telefonon tárolt zenék hallgatására és telefontöltésre is. Bluetooth transmitter vásárlása esetén akkor érdemes olyat választani, amin kettő vagy több USB nyílás is található, így az autóban lehet a telefont tölteni és a saját zenét is hallgatni. Található rajta még a telefonbeszélgetést elindító és megszakító gomb is.

Ahogy nincs 2 egyforma ember, úgy 2 egyforma autó sincs, hiszen számos, egyszerre akár többféle funkciót is ellátó autós kiegészítővel alakíthatjuk a saját ízlésünk szerint – akár 50 éves kor felett is.

Karrier témájú cikkek

Divat, szépség témájú cikkek

Praktikus dolgok