Két tanfolyam, amelyen ötven felett is részt vehetsz

Mixertanfolyam

Két tanfolyam, amelyen ötven felett is részt vehetsz

 

Sokan idősebb korukra már nem szeretnénk iskolapadba ülni, ám úgy érzik, jó lenne egy kicsit fejlődni. Létezik pár olyan tanfolyam, amelyen akár ötven felett is bátran részt vehetünk. Legyen szó egy szimpla oktatásról, esetleg egy barista képzésről, az internetnek köszönhetően számos lehetőségünk akad fejleszteni magunkat. De vajon mit érdemes elvégezni idősebb korban? Ebből a cikkből minden kiderül!

Tanfolyamok ötven év felett: Barista képzés

Ki ne szeretne italokat gyártani? Erre még később is szükségünk lehet, hiszen akár otthon, akár egy munkahelyen, több helyen is kamatoztathatjuk a tudásunkat. Léteznek intenzív barista tanfolyamok, de master változatok is egyaránt. Kiegészítésként részt vehetünk egy latte art képzésen is, amelyet választható időpontokban végezhetünk el. A barista képzés részletei között az alábbiak találhatóak meg:

  • Digitális tananyag biztosítása.
  • Online jelentkezés.
  • Online fizetési lehetőség.
  • Heti pár alkalmas képzés.
  • Akár egyéni időbeosztással, magántanulóként is elvégezhető tanfolyam.
Mixertanfolyam
Tanfolyamok ötven év felett: Barista tanfolyam

A program célja, hogy közelebbről ismerkedhessünk meg a kávékultúrával, a helyes kávéfogyasztással és hogy szélesebb körben tudjuk azt népszerűsíteni. A tanfolyam elvégzésével akár nemzetközi szinten is boldogulhatunk, így, amennyiben külföldben gondolkodunk, szintén jól jöhet egy hasonló képzés.

Akkor érdemes belevágni, ha kíváncsiak vagyunk a legújabb kávédíszítési technikákra, trendekre és nem utolsó sorban egy igazán különleges és megbecsült szakmát szeretnénk tanulni. Az oktatás többlépcsős, így lehetőség van mesterkurzus elvégzésére is. Hát nem remek?

Tanfolyamok ötven év felett: Mixer tanfolyam

A mixer szakma nemcsak itthon, hanem külföldön is nagyon keresett, nem véletlen végzik el egyre többen ezt a képzést. A tapasztalt és képzett szakembereknek köszönhetően a tanfolyamok nagy része szakmai tudást biztosít a számunkra. Ha vonz bennünket a bárok nyüzsgő élete, egy kicsit feldobnánk a mindennapjainkat, esetleg egy új világot ismernénk meg, akkor bátran vágjunk bele!

A mixer képzés elvégzése után egy vizsgát kell tenni, ezt követően akár azonnal munkát is kaphatunk egy sikeres vendéglátóhelyen. A nemzetközileg is elismert bizonyítvány pedig garantálja, hogy akár külföldön is elhelyezkedhessünk. A képzés elvégzésével ugyanis nemcsak pár koktél elkészítését ismerhetjük meg, hanem szinte minden apró titkot, amelyet ez a szakma rejt magában.

Mixertanfolyam
Tanfolyamok ötven év felett: Mixer tanfolyam

Összegezve

Szeretnéd magad fejleszteni ötven felett is? Van két tanfolyam, amely remek lehetőséget nyújt a szakmai előre lepésre. Amennyiben szeretnéd egy kicsit felpörgetni az életed és a vendéglátásban is kipróbálni magad, bátran végezz el egy mixer tanfolyamot, esetleg egy barista képzést. Az oktatás részletei nem tartalmaznak korhatárt, így akár ötven felett is kipróbálhatod magadat!

Karrier témájú cikkek

Divat, szépség témájú cikkek

Praktikus dolgok

Életmód