Ötvenes nők lettünk, mi változik?

Ötvenes nők lettünk, mi változik?

Ötvenes nők, röviden és tömören: nem sok minden. Bár sokan sokféleképpen élik meg az ötödik X- et, általánosságban elmondható, hogy ez sem egy túl különleges alkalom. Mire átlépjük ezt a határt is, másképp gondolkozunk, mint huszonévesen. Más lesz a fontossági sorrend, mást állítunk fel a mércénknek. De a legfontosabb, büszkén vállaljuk önmagunkat,ledobunk minden álarcot, amelyet valaha viseltünk.

Bölcsebbek, meggondoltabbak, türelmesebbek lettünk az évek során, túl sok mindent éltünk már meg. Van aki kapcsolatban, van aki egyedül és van olyan is aki a második vagy többedik kapcsolatában él boldogan, netán boldogtalanul.

Én vallom és tapasztalom sok minden a gondolatainkon múlik. Sokat hallani a pozitív gondolatok erejéről, és persze ismert a negatív hatás is. Ötven évesen már több lehetőségünk is van mindent a jó oldaláról nézni. Ennyi idősen már amit lehet, letettünk az asztalra, megalapoztuk életünket, van hol laknunk, biztos egzisztenciánk, a gyerekek kiröpültek a családi fészekből.

Eljött tehát az idő, amikor szabadabbá váltunk, több lett az időnk, kevesebb a gondunk, gondolhatunk saját magunkra.

Ötvenes nőkMihez kezdjünk a hirtelen sok idővel?

Először is készítsünk egy tervet. Mit csinálnánk szívesen? Van valami régi álmunk? Esetleg hobbink? Áldoznánk időt a sportra vagy az egészségünkre?

Blogomban különféle témákat ölelek fel, írok az életmódról, ötletelgetek a szabadidő kellemes eltöltéséről, a szépség és divat sem maradhat ki és a férfi és nő kapcsolata sem. Sokszor látod majd, hogy a saját életemből veszek részleteket, de örömmel veszem, ha Te is írsz majd Nekem, mi a véleményed. Nem baj, ha mindezt név nélkül teszed, ha van egy klassz storry-d, meséld el Nekem és én örömmel megjelentetem.

Lesznek írások a munkahelyekről és segítek abban is ha váltani szeretnél vagy éppen vállalkozni akarsz, de még nem mersz.

Ötvenes nők – rajtra fel!

Kezdődjön egy minőségi, pozitívabb élet az ötödik X- ben. Váltsuk meg közösen terveinket, hiszen itt az idő, nem késlekedhetünk vele.

Ötvenes nők startra fel

 

 

 

 

 

Szólj hozzá

Az email címet nem tesszük közzé.