Ötven felett vonzó vagyok még?

Ötven felett

Sok nő teszi fel ezt  a kérdést magában. Nézegeti magát a tükörben és gyártja a kifogásokat, miért is nem tudja elfogadni a korát. Sajnos a legtöbben a fiatalkori énüket hasonlítják a maihoz, tévesen. A fiatalságnak is meg volt a szépsége, de ötven felett is megtalálhatjuk, csak gondoljuk át rendesen. Ha egyedül élsz, nyiss a világ felé, hidd el nem bánod meg.

Ötven felett a tévhitet mélyen beágyazódni látszanak, ha hagyjuk. Cikkemben párat szívesen eloszlatok közülük.

Ötven felett vonzó lehetek még?

A válasz igen. Bár már látható a kor, de aki büszkén viseli, nem válik nevetségessé. Sokan elégedetlenségükben elfelejtenek kritikusan nézni önmagukra és túlzott smink, nem a megfelelő ruházat viselése hozza kellemetlen helyzetbe Őket.

Merjük vállalni önmagunkat és korunkat, sokkal könnyebb lesz. A férfiak számára bizony a középkorosztály mindig is vonzó kategória lesz. Mi már megbízható, nyugodt, hálás partnerek vagyunk, akivel jó beszélgetni, megjelenni és értékeljük a másik fél minden apró pozitív tettét. Persze mindig van mit „javítgatni” magunkon, alakformálás, testedzés, kinézet, de valljuk be ez már rutin feladat, mint a főzés és gyereknevelés. A legfontosabb pedig Bennünk van, az egészséges önbizalom és a nyitottság mindenre.

Nem találok megfelelő, érdekes férfit.

Vajon a férfiak mit gondolnak Rólunk? Talán ugyanezt. Érdemes kimozdulni, mert ha nem találsz, az legtöbbször azt jelenti, hogy ki sem mozdulsz. Menj ki a szabadba, keress programokat, köss új ismeretségeket.

A férfiak mind csak „azt” akarják.

Mond csak, mi nőknek ez nem fontos? Dehogynem. Mi is akarjuk, csak nem olyan gyorsan, mint Ők. Egészségesek vagyunk és ha megtaláltuk azt a partnert, akihez vonzódunk, mi is vágyunk a közelségére. Persze vannak ágról- ágra szálló kalandorok, de azt gondolom ennél már egy ötven feletti nő sokkal rutinosabban szúrja ki, kiben bízhat és kiben nem. Erre szolgál a hatodik érzék, amely nem hagy cserben soha sem.

Már túl vagyok az igazin, benne is csalódtam.

Ne felejtsd el, hogy a csalódáshoz is ketten kellenek. A legtöbb nő vagy úgy éli le az életét, hogy boldogtalan vagy túl későn vált. Ne ess ebbe a hibába, hiszen mindenkinek jár egy második esély. Lehet ez akár a sokadik is, de ha nem keresed, nem is találod meg. Tökéletes herceg fehér lovon vagy lóerőn úgysem létezik, valljuk be mi sem vagyunk kékvérű hercegnők.

Nem keresek már senkit, jól elvagyok magamban.

Biztos így van ez? A gyerekek már kiröpültek, nem lehetsz állandóan csak Náluk. A barátnőidre sem támaszkodhatsz mindig, ha épp unatkozol. Biztos nem lenne jobb, ha tudnád, van valaki az életedben, akivel az estéket együtt töltheted?

A jó pasik már mind elkeltek.

Ez igaz is meg nem is. Valóban sok pasinak bekötötték már a fejét, de ahogy Te is szabad vagy, úgy már más is az lehet ennyi idősen. És egyáltalán nem biztos, hogy azért, mert gond van Vele. Ne felejtsd, mindig két ember kell egy szakításhoz. Ha más már nincs Vele, az nem azt jelenti, hogy Ti még nem élhettek teljes és boldog életet.

 

Ötven felett – Teljes és boldog élet

Nézz a tükörbe, mit látsz? Egy virágzó ötven feletti nőt. Energikus, szeretetteljes, vidám nőt. Merj élni és új kapcsolatokat teremteni. Tévhiteid csak a gondolataid szüleménye, bátran programozd át őket.

Ötven felett
Ötven felett is könnyedén megtalálhat a szerelem.