Társasjáték kiegészítők

Társasjáték kiegészítők

Mitől lesz egy felnőttek közötti, tényleg felnőtteknek szóló társasjáték igazán jó? Milyen társasjáték kiegészítők a legjobbak?

Mindenekelőtt persze akkor, ha van egy jó társasjátékunk. 🙂

Bizonyára sokan próbáltak már sokfélét, és megtalálták a kedvenceket, amelyeket időről időre elővesznek a szekrényből, hogy újra meg újra kiélvezzék.

De azért lássuk be: egy idő után csak el tud kopni még a legizgalmasabb, legviccesebb társasjáték varázsa is. Mindig ugyanazok a bábok, kártyák, lépések… egy idő után az ember kívülről fújja az egészet.

Hacsak nem teszünk ellene valamit.

Társasjáték kiegészítők – dobjuk fel az erotikát!

Kicsit olyan ez, mint a párkapcsolat. Adottak a kellékek, de ami eleinte izgalmas, újszerű volt, egy idő után megkopik, rutinszerűvé, kiszámíthatóvá és ezáltal egysíkúvá válik. Ám valamit azért mégiscsak érdemes lehet tenni érte, hogy tovább működjön a dolog, mielőtt végleg eldobjuk és lecseréljük.

Ilyenkor ugyebár a párok a változásra fektetik a hangsúlyt. Helyszínt, időszakot, pozitúrát… Tehát a meglévőket igyekeznek felfrissíteni.

De van egy másik megoldás is a megszokottól való elrugaszkodáshoz. Ez pedig nem más, mint valami újat, szokatlant, addig sosem próbáltat, használtat hozzáadni a már meglévőkhöz. Mert a meglévőkkel egyébként nincsen semmi gond. Csak éppen valahogy meg kell próbálni egy másik perspektívát találni, aminek a szemszögéből érzékelhetjük.

Végy a kezedbe egy dobókockát, és nézd meg. Mindig így nézted, és mindig olyannak láttad, aminek most. De vegyél fel például egy színes lencséjű szemüveget, és máris megváltozik, ha más nem is, csak a színe.

Vagy nézz bele a jó öreg mindennapi szobatükörbe. Aztán emlékezz vissza a vidámparki Csodák Palotájára, a görbe tükrökre. Vajon hogyan néznél ki most, ha azokban látnád magadat? Meglehetősen másként…

Szóval, ha javítani akarsz a párkapcsolatodon, csak találni kell valamilyen kiegészítő eszközt, aminek a segítségével más megvilágításba kerül.

Társasjáték kiegészítők

Társasjáték kiegészítők, melyek újjávarázsolják az élményt

Nincs ez másként a társasjátékok esetében sem.

Ha eddig világosban játszottatok, most húzzátok be a függönyt. Ha sötétben, akkor engedjétek be a természetes fényt.

Ha csendben játszottatok, most kapcsoljatok be némi romantikus dallamot. Ha eleddig ez szólt, cseréljétek zúzós metálra.

Ha eddig boros kólát ittatok közben, most keverjetek egy koktélt, olyat, amilyet még sosem próbáltatok – különleges ízkombinációkban.

Mert ezek a kiegészítők, kiegészítések, bár apróságoknak tűnhetnek, figyeld meg, alapjaiban fogják megváltoztatni a hangulatot. És az új helyzetben az érzékek kiélesednek és egészen más, új részleteket is meglátnak, megláttatnak.

És a megszokás egyszerre csak izgalommá válik. Az izgalom pedig átcsap élvezetbe, olyan élvezetbe, amilyet még sosem tapasztaltatok.

Mindehhez pedig nem kell más, mint a jól meg megszokott kedvenc erotikus társasjátékotok. Meg némi új kiegészítő.

Társasjáték kiegészítők