5 legjobb szülinapi ajándék barátnőknek

szülinapi ajándék barátnőnek

5 legjobb szülinapi ajándék

Mit adjunk születésnapjára a barátnőknek? Ez a kérdés gyakran megnehezíti az életünket, ezért most összeszedtük az 5 legjobb ötletet.

Igyekeztünk olyan ajándék ötleteket adni, ami mindig, mindenkinél beválik, mert praktikus, divatos és univerzálisan használhatóak. Éppen ezért gyakran lehet ajándékba adni őket.

Az ötletek divatos irányvonalat adnak, a színeket és a stílust pedig a szülinapos barátnő személyiségére és színeire szabhatjuk.

Ajándékozásra fel!

1. Legjobb szülinapi ajándék barátnőknek – Öv

A divatos öltözködéshez mindenből többfélére van szükség. Az öv nem csak hasznos kiegészítő, de akár az öltözékünk dísze is lehet. Képzeld el a barátnődet egy szép tunikában. Az övet teheti derékra, csípőre, akár mell alá is. Függően a személyiségétől és az alkatától. És attól is, hogy aktuálisan mit szeretne kihangsúlyozni a megjelenésén.

Az övet akár ruhára vagy csak egy hosszú ingre is feltehetjük. Feldobhatunk vele a régi ruhadarabokat, és máris kész egy új megjelenés!

szülinapi ajándék barátnőknek: őv
Szülinapi ajándék barátnőknek: őv

2. Legjobb szülinapi ajándék – Sál

Ha egyáltalán nincs ajándék ötleted, egy színes, aktuálisan divatos sál tökéletes ajándék.

Tudja majd kombinálni a felsőkkel, illetve stólaként is használhatja majd.

3. Legjobb szülinapi ajándék barátnőknek – Fehér felső

Fehér felsőkből sohasem elég. Legyen szó laza tunikáról, klasszikus szabású blúzról, vagy vagány topról.

A fehér azért jó szín ajándéknak, mert minden színű öltözettel kombinálható, és minden haj és bőrszínnel harmonizál.

A farmerhoz is felvehető a fehér blúz, ami így már akár irodai megjelenésre is megfelel, főleg egy divatos vékony sállal kombinálva.

Az ajándék inkább stílusos legyen, mint drága. A missrebel női ruha árak elérhetőek, a kínálat pedig széles, biztosan megtalálod azt a felsőt, ami illik az ünnepelthez.

4. Legjobb szülinapi ajándék – Táska

Táskából a soknál jobb a több! A táska öltöztet, hisz nem véletlenül tanultuk meg, hogy ha a táska és a cipő passzol, akkor az már nem öltözés, hanem harmonikus megjelenés.

Ugye teljesen egyértelmű, minél több van, annál jobb. Nem lehet belőle elég soha, mert jönnek az új szezonok, az új színek és formák.

A táska ráadásul azért is jó ajándékötlet, mert lehet mellé választani később hozzá illő cipőt, pénztárcát, esernyőt is.

5. Legjobb szülinapi ajándék barátnőknek – Az a kis fekete

A végére hagytuk a nagyágyút, azt a bizonyos „kis feketét”, amire minden nőnek szüksége van. A fekete ruha, ami különleges alkalmak esetén hölgy megjelenést ad, megfelelő randi felsővel pedig vérpezsdítő eredményt.

Ne zavarjon, ha már van fekete ruhája a barátnődnek, egy stílusos fekete ruha mindig az ajándékok királynője lesz.

Válogass a missrebel kínálatából, ahol minden alkalomra találsz ajándékba kis feketét a barátnőknek.

szülinapi ajándék barátnőnek