7 indok, hogy kipróbáld az Access Bars-t

7 indok, hogy kipróbáld az Access Bars-t

Az Access Bars nem csak egy egyszerű technika, sokkal inkább egy életmód, amely hozzájárul a fizikai és mentális egészségünk javításához.

Ebben a cikkben összegyűjtöttünk hét érvet, amelyek bemutatják e csodás módszer rendkívüli előnyeit, és segítenek megérteni, miért lehet ez az egyik legjobb választás a fizikai és mentális jólétünk megőrzése érdekében. Ha kíváncsi vagy, hogy hogyan segít az Access Bars a stressz levezetésében, jobb alvásban vagy életerő visszanyerésében, olvass tovább!

Mi az az Access Bars?

Az Access Bars kezelés rendkívül hatékony stresszoldó módszer, ami hozzájárulhat a fizikai és mentális egészségünk javításához. A kezelések által elérhető, hogy elengedjük azokat az energetikai blokkokat és korlátokat, amelyek megakadályozzák az életünkben a változást és a fejlődést. A kezelés során a kezelő a fejünkön található 32 különböző pontot aktiválja finom érintéssel, ami lehetővé teszi az energiablokkok oldását és az életünk különböző területein bekövetkező változások beindítását. Ezek a pontok (más néven bárok) tartalmazzák azokat a nézőpontokat, amelyeket mindezidáig elraktároztunk magunkban és meghatározzák a jelenlegi életünket. A Bars lehetőséget ad, hogy mindezeket elengedjük.

Mik az Access Bars kezelés hatásai?

1. Stresszcsökkentés és relaxáció:

A kezelés fókuszában a relaxáció és a nyugalom állnak. A megfelelő pontokon történő érintés segít lecsillapítani az idegrendszert elősegítve a stresszoldást. A folyamat végén sokan tapasztalják, hogy teljesen ellazultak, megkönnyebbültek, és képesek jobban kezelni a mindennapi stresszhelyzeteket.

2. Alvásminőség javítása:

Az energiablokkok felszabadítása és az idegrendszer megnyugtatása révén a kezelés segít csökkenteni az alvászavarokat. A kezelés során tapasztalt mély ellazultság és mentális nyugalom segít elcsendesíteni a gondolatokat és a mentális zajt, ami elősegítheti az elalvást és a pihentető alvást. Emellett az Access Bars alkalmazása hozzájárulhat a stressz és az aggódás csökkentéséhez, amelyek gyakran felelősek az alvási nehézségekért. Általánosságban elmondható, hogy az Access Bars rendszeres gyakorlása támogatja az egészséges alvási szokások kialakítását, és javíthatja az alvás minőségét és mennyiségét.

Alvásminőség javítása
Alvásminőség javítása

Kép forrása: https://www.freepik.com/free-photo/full-shot-woman-with-anxiety-bed_17637732.htm#fromView=search&page=1&position=50&uuid=249f2d0f-1d82-4797-b08b-3c554a583398

3. Érzelmi egyensúly és mentális frissesség:

Az az energetikai blokkok felszabadítása révén az Access Bars segít csökkenteni az érzelmi feszültségeket. A kezelés során tapasztalt mély ellazulás és nyugalom segít elsimítani az érzelmi hullámokat, ami könnyebben kezelhetővé teszi az aktuális kihívásokat. A rendszeres kezelések segítenek feloldani a korlátozó hiedelmeket, ami hozzájárul az érzelmi egyensúly és a mentális frissesség helyreállításához.

4. Fizikai fájdalom csökkentése:

A kezelés segít csökkenteni a diszkomfort érzetet és a fizikai fájdalmat, mint például a fejfájást vagy a hátfájást. A kezeléssel elérhető mély relaxáció ellazítja a feszülő izmokat és ezáltal enyhíti a fájdalmat, valamint elősegíti a test és az idegrendszer regenerációját.

5. Immunrendszer erősítése:

A kezelés során felszabaduló energiaáramlás serkenti a test öngyógyító folyamatainak beindítását, lehetővé teszi, hogy a test könnyebben kijavítsa és meggyógyítsa magát. Az immunitás erősödésével és a test energetikai egyensúlyának helyreállításával kevésbé leszünk hajlamosak a betegségekre, és javul az általános egészségünk és vitalitásunk.

6. Kreativitás és inspiráció:

Az Access Bars kezelés kiváló eszköz a kreativitás és inspiráció fokozására. A kezelés során megkönnyebbül az idegrendszer, elhárulnak az agyban az alkotás folyamatát blokkoló akadályok, ami lehetővé teszi a kreatív gondolkodást és az ötletek áramlását. Ahogy a stressz és az aggodalom csökken, a tudatosság és éberség nő, és ez új perspektívákat és megoldási lehetőségeket nyit meg. Ezáltal képessé válunk arra, hogy kreatívabban és örömtelibben éljük a mindennapjainkat.

7. Életenergia és vitalitás:

Sokan beszámoltak arról, hogy rendszeres kezelés után észrevehetően fokozódott az életerejük és az életkedvük, és könnyebben vették az akadályokat. A belső szorongások csökkenésével növekszik az általános vitalitás, ami segít egy teljesebb, boldogabb élet megteremtésében.

Életenergia és vitalitás
Életenergia és vitalitás

Kép forrása: https://www.freepik.com/free-photo/smiley-young-girl-road-with-her-hand-air_7607037.htm#fromView=search&page=1&position=6&uuid=d4356afd-1280-4072-b3a0-b18f2fe2d856

Szeretnéd megtanulni a kezelést?

Ha megtanulod az Access Bars kezelést, az nemcsak a saját személyes fejlődésedet segíti elő, hanem lehetőséget teremt arra is, hogy szeretteidet is támogasd a stressz oldásában és az energetikai egyensúly helyreállításában.

Ráadásul amikor mások bárjait futtatod, az rád is hatással van. A kezelés során mind te, mind pedig a kezelt személy is teljesen ellazulhat és feltöltődhet a pozitív energiákkal, ezáltal a tested és a lelked is harmóniába kerül, miközben másoknak segítesz.

Mi történik egy Access Bars tanfolyamon?

Az Access Bars tanfolyam egy intenzív, egynapos képzés, amely során megismerheted és elsajátíthatod a kezelési módszert. A tanfolyam alatt nemcsak a technikát sajátíthatod el, hanem betekintést nyerhetsz az Access Consciousness világába is, felfedezve ennek a modalitásnak az alapjait. A tanfolyam végére magabiztosan alkalmazhatod az Access Bars kezelést, és ráérezhetsz annak sokoldalúságára és hatékonyságára.