A szuper kütyük világában is megőrizhetjük stílusunkat

Szuperkütyük stílusosan

A szuper kütyük világában is megőrizhetjük stílusunkat

3+1 szuperötlet, hogyan varázsolhatod kütyüidet a személyiséged kifejezőeszközévé

Az IT, a számítástechnika, a mindenféle elektromos gép nem számít egy kifejezetten nőies világnak. De lássuk be, hogy mostanság ezeknek a virágkorát, reneszánszát éljük, sorra jönnek a mindenféle újdonságok, amikkel pedig muszáj lépést tartanunk.

Akárcsak a divattal. Az is éppolyan gyorsan változik, mint a kütyüvilág. De vajon hogyan lehet a divatosságot, a stílust a nagyon is földhözragadt bitek-bájtok erdejével összehangolni? Mert hát lehetne-e tagadni, hogy nekünk, modern nőknek lassan már lehetetlen lesz kütyük nélkül élni? Amik meg ugyebár alapjáraton szürkék, szögletesek, ormótlanok. És fantáziátlanul egyforma, tucatdarabok.

Na de természetesen erre is van megoldás! Ki mondta, hogy nem lehetünk modernek és stílusosan elegánsak egyszerre? Most mutatunk nektek pár szuper tippet, hogyan hangolhatod össze saját, önálló stílusodat a modern kütyük mindennapi használatával.

Szuperkütyük stílusosan – a mobiltelefon

Kezdjük mindjárt a legalapvetőbbel, az okostelefonnal. A tartó nemcsak rendkívül hasznos, hiszen megvédi a drága eszközt a környezeti behatásoktól, de igazán exkluzívvá is varázsolhatja a külsejét.

Itt van például ez a menő és rendkívül egyedi Apple iPhone tok. Ez nemcsak nosztalgikus emlékeket idézhet fel, de egyúttal ad egy vagány, vidám hangulatot a telefonodnak. Ráadásul a hátterét összehangolhatod az öltözékeddel, hogy igazán stílusos legyél. 😉 Szerezd be még most, és fél áron juthatsz hozzá! Persze, ha nem vagy éppenséggel kimondott Johnny Bravo-rajongó, számos más dizájn közül válogathatsz itt.

Szuperkütyük stílusosan: Iphone tokok
Szuperkütyük stílusosan: Iphone tokok

Az elegánsabb, visszafogottabb stílus kedvelőinek pedig itt ez a szépséges, univerzális mobiltelefon-tok. Egyszerre praktikus és előkelően különleges.

Szuperkütyük stílusosan – a laptop

Bár egy táblagéphez nehéz könnyed és elegáns táskát találni, azért van lehetőség itt is arra, hogy kellően nőies legyen. Ezt a bézs színű, Guess laptoptáskát bátran hordhatod kosztüm és akár tűsarkú mellé is.

Szuperkütyük stílusosan: laptop táska
Szuperkütyük stílusosan: laptop táska

Szuperkütyük stílusosan – vagy váljunk stílusossá szuperkütyü segítségével

A szuperkütyük nemcsak öltöztethetnek, hanem akár abban is segíthetnek, hogy olyan külsőt varázsoljanak neked, amilyenről mindig is álmodtál.

Sokkal könnyebben rá tudod majd venni magadat a rendszeres sportolásra, ha rendelkezel egy kisméretű, könnyen használható, egyúttal kifejezetten trendi kütyüvel. Ilyen például ez az univerzális sportóra. Ez egész egyszerűen bármilyen adatot megad neked arról, hogy milyen eredményeket értél el az aznapi aktivitásoddal. Így élhetsz egyszerre egészséges életmódot, és érezheted magadat királynőnek a bőrödben.

Szuperkütyük stílusosan, univerzális sportóra
Szuperkütyük stílusosan, univerzális sportóra

További praktikus ajándék ötletek