Ajándék ötletek nőknek 50. születésnapra

Ajándék ötletek nőknek 50. születésnapra

Az 50. születésnap szóljon nagyot. Az ötven gyertya a tortán a minimum. Elismerésre és megható ajándékokra van szükség. Ezen kívül bulira és őrült ajándékokra is szükség van. Szerinted nehezen fér össze ez a kettő, segítünk.

Ajándék ötletek nőknek 50. születésnapra – Családi ünneplés

A hölgyeknek nem emlegetjük a korát, de ha elérkezett az ötödik iksz, akkor jár neki a korona.

Lehet, hogy kicsit döcögősre sikeredett ez a rövid versike, de a lényeget elmondja. Az 50. születésnap nagy szó. Az utolsó olyan kerek évforduló, amit a hölgyek őszintén mosolyogva szoktak megünnepelni. Ezért érdemes kitenni magunkért már az ajándékválasztással is.

Fontos, hogy az ajándék a hölgy személyiségéhez passzoljon. Ha színházba szeret járni, akkor megtehetjük, hogy színház bérletet adunk ajándékba, vagy egy saját készítésű színdarabot adunk elő.

Ha szeret moziba járni, béreljünk ki egy mozi termet, és vetítsük le neki az házi videókból és fényképekből összerakott megható, vagy humoros történetünket, melynek Ő a főszereplője.

Ajándék ötletek nőknek 50. születésnapra – Hatalmas buli

Ha passzol a hölgy személyiségéhez, legyen ez a születésnap egy hatalmas buli.

Lehet bulisan emlegetni az elmúlt 50 évet, például 50- es díjszalaggal, és 50- es pólóval. Az ajándékok egy része is legyen bulis-bolondos. Ha a társaság hajlamos az alkoholos jókedvre is, akkor hajrá!

Az ajándékok egy része legyen bulisan bolond. Mint a buli-korona, és buli-csákó, és az 50- es nyakkendő hölgyeknek!

Ajándék ötlet nőknek: ötvenedik születésnapra

Ajándék ötletek nőknek 50. születésnapra – Élmények

A legjobb ajándékok felejthetetlenek, és emlékezetesek. Az ilyenekből lesznek sztorik a következő szülinapokra.

Az ötvenedik születésnap gyakran egy éles határvonal, hisz lehet, hogy a gyerekek kirepültek már, és ötven után már gyakran mondjuk, ehhez én már öreg vagyok.

Nos, ez nem igaz. Lehet az 50 az új 30. Keressünk olyan ajándékötletet, ami élményt ad, és esetleg egy új szenvedélyt. Anya mindig mondogatta, majd egyszer… táncolni fog az Eiffel toronyban? Vagy éjszaka fürdik a Balatonban? Kipróbálja a siklóernyőzést? Megtanul helikoptert vezetni? Lovagolni?

Adjunk neki egy kezdőlökést azzal, hogy megvesszük az első bérletét a lovagló órákra, elvisszük jógázni, mielőtt siklóernyőzésbe kezd, és lefoglaljuk a repülőjegyeket Párizsba.

Összegezve

A születésnapok elkerülhetetlenül számvetéssel járnak, az ötvenedik születésnap pedig már egy olyan lépcső, amin gyakran a sóhajtozunk. Nem kell, hogy így legyen. Az 50. születésnap is lehet bulis, buli-ajándékokkal, és lehet élményekkel és új kezdetekkel teli. A jól megválasztott ajándék olyan, hogy a következő szülinapon érdemes lesz róla mesélni.

A nevesajandek.hu webshopban az 50. születésnapra kitalált ajándékok között kedvedre válogathatsz!