Mit vigyek kismamának császármetszés után?

Kismamának császármetszés után

Mit vigyek kismamának császármetszés után?

Látogatóba mész a kórházba, és szeretnél értelmes dologgal beállítani a császármetszés utáni állapotban lévő anyukához? Szeretnél értelmes és fontos ajándékot vinni? Akkor érdemes végig olvasnod ezt az írást.

Fontos, hogy még a kórházba mész-e látogatóba, vagy már otthon? Ha a kórházba, először is, kérdezd meg tőle, hogy mit pakolt a kórházi csomagjába, mi fogyott el abból, ami fontos, és van-e nála papucs. Ez az alap. Innen indulunk.

Ha otthonra, akkor kérdezd meg, mit enne és inna szívesen. Nem ciki kérdezni, nagyon sok bosszúságot, esetleg fájdalmat okoznak a nem megfelelő ajándékok császármetszéses szülés után.

Kismamának császármetszés után a kórházba

Ha a kismama okosan pakolta össze a kórházi csomagot, akkor minden lényeges nála van, kérdezd meg, mi fogyott el belőle (segítünk: betétek, higiéniai törlőkendők). Ha egyáltalán nem vitt be kórházi csomagot, akkor kattints ide, és rendeled meg azonnal, mert szüksége lesz minden egyes darabra.

Ha az alap csomagon túl vagyunk, jöhetnek az „apróságok”, amiket mindenki elfelejt a szülés feszültségében.

Higiénia szempontok miatt jól jöhet a pihe-puha wc papír, az egyszer használatos papír vécé ülőke, a nedves intim törlőkendő. A kéztörlő, és a domestos törlőkendők. A papucs, törölköző és kéztörlő mindig jó ötlet, ha nincs belőle már egy rakással. Ha koszos lett, akkor plusz haskötőre is szüksége lehet.

Az evés-ivás mindig központi kérdés egy kórházban, főleg egy szülés után. Ám nem mindegy, hogy mit viszel ajándékba. Valami rostos üdítő jó ötlet, mert a kell a könnyebb wc történethez. Valami édesség is jó ötlet, mert kell a kalória és a kényeztetés. De semmi olyat ne vigyél, ami puffaszt, mert akkor pokollá válik az élet egy császármetszés után. Érdemes rákérdezni, hogy mit enne-inna szívesen.

A baba számára pedig válassz 1-2 cuki mintás bodyt és rugdalózót, ennek biztosan örülni fognak. A méretre kérdezz rá nyugodtan, mielőtt megveszed, de általában a 62es a nagyobb újszülöttekre is jó.

Tilos! Ne vigyél hatalmas plüssajándékot a babának, mert azt a mamának kell majd hazacipelnie a kórházból.

Kismamának császármetszés után
Kismamának császármetszés után

Kismamának császármetszés után otthonra

Ha már otthonra mész látogatóba, akkor is kérdezd meg nyugodtan, hogy mi fogyott el a kórházi csomagból, mert azokra otthon éppannyira szükség van. Leginkább a betétekre, törlőkendőkre, és a MAM termékekre a szoptatáshoz. Nem ciki kérdezni, vigyél értelmes ajándékot!

Császármetszés után probléma lehet a hajolgatással, mivel átvágták a hasizmokat, ezért lehet, hogy jó ajándék ötlet a többedik cumisüveg, cumi és minden amit lehajolva kell összeszedni, mosogatni, mosni.

A babának most már jöhet a hatalmas plüss állat, csak olyan helyen vedd meg, ahol tudják, hogy a kisbaba nem nyalhat, nyelhet szőrös cuccot, és a plüss igazából bababiztos.

A zenélő ágyra akasztható állatos cukiság is jó ötlet, de előtte kérdezz rá a mamánál, mert van, aki hülyét kap a zenélő dolgoktól.

És végül, akárhányszor mész látogatóba, mindig vihetsz a babának bodyt és rugdalózót, mert ezeket percek alatt kinövi, és minden nap kell belőle egy csomó.

Kész csomagokat találsz kórházi csomagokra császármetszés után a happybabybox.hu webáruházban.

Remélem sok ötletet látogató-ajándék ötletet kaptál, melyek között kötelező, praktikus és aranyos is volt.