Hasi zsírbontás műtét nélkül, testkezelésekkel

Hasi zsírbontás műtét nélkül, testkezelésekkel

A hasi zsírlerakódás makacs és frusztráló probléma lehet, amelynek csökkentésébe sokan rendíthetetlen elszántsággal vágnak bele, azonban nehéz megtalálni azt a hatékony megoldást, amely látható eredményeket hoz. Bár igaz, hogy a diéta és a mozgás létfontosságú szerepet játszik, a zsírlerakódások mégis ellenállhatnak az aktív mozgásnak és az egészséges étrendnek. Azok számára, akik karcsúbb, feszesebb hasat szeretnének, több olyan műtét nélküli testkezelés is elérhető, amely biztonságos utat kínál a sikerhez.
Ebben a cikkben három, nem sebészeti kezelést fogunk megvizsgálni, amelyek alkalmasak hasi zsírbontásra: a DEKA Schwarzy, a Cooltech® Cryolipolízis és a DEKA ONDA testkezeléseket.

Mielőtt belevágna a testkezelések megismerésébe, fontos az alábbi két tényt mindenképpen leszögezni:

A helyi kezelések nem alkalmasak általános fogyasztásra, testsúly csökkentésre, ebben az esetben a sport és a diéta, vagy a táplálkozás megváltoztatása lehet a megoldás.

Valamint azt is érdemes tudni, hogy a nem sebészeti kezelések eredményei reálisan nem egyeznek meg a műtétek eredményeivel, vannak olyan esetek, amikor az optimális eredmény csak műtéti beavatkozással érhető el.

 

Hasi zsírbontás műtét nélkül, testkezelésekkel
Hasi zsírbontás műtét nélkül, testkezelésekkel
Ismerje meg ezeket a hasra is alkalmas zsírbontó kezeléseket

DEKA Schwarzy

A DEKA Schwarzy egyedülálló abban, hogy nem csak az izomzat felett elhelyezkedő zsír mennyiségét képes csökkenteni, hanem az alatta lévő hasi zsírt is, ami gyakori oka az elődomborodó hasnak. A kezelés nemcsak a zsírlebontást célozza meg, hanem az izmok definiálását, az izomtónus javulását végzi el egyidőben a zsírvesztéssel. Alkalmas a szétnyílt hasizom kezelésére is. A kezelés supramaximális összehúzódásokon keresztül átalakítja a belső szövetek felépítését, javítja az izomtónust, definiálja az izmokat, ugyanakkor pedig helyi zsírcsökkenést is okoz.

A DEKA Schwarzy eléri azt, amit az aktív izommunka nem tud. Csupán 20 perces kezelés alatt a DEKA által alkalmazott koncentrált mágneses stimuláció technológia 20.000 izomösszehúzódást képes generálni, amely az izomrostok számát és térfogatát is növeli. Ezek az összehúzódások nemcsak a látható izmokra hatnak, de a nehezen elérhető izomcsoportokra is, akár a hasizomban található mély, keresztirányú izmok mélységéig is képes behatolni.

Cooltech® Cryolipolízis

Az egyik legkeresettebb orvosesztétikai beavatkozás, ha lokalizált zsírfelhalmozódás csökkentésére van szükség, a zsírfagyasztás – más néven cryolipolízis. Ez egy olyan kis kockázatú és rendkívül hatásos módszer a test kontúrozására, amelynek hatékonyságát klinikai tanulmányok és kutatások is bizonyítják.

A kezelés a Cooltech® elnevezésű orvosi eszközzel történik, amely a cryolipolízis (zsírfagyasztás) bevetésével, szabályozott hűtést alkalmaz a zsírsejtek lebontására, ennek eredményeként csökkenti a bőr alatti zsírszövet mennyiségét. A kezelés tehát azon a tényen alapszik, hogy a zsírsejtek sokkal érzékenyebbek a hideg hőmérsékletre, mint más sejtek.

DEKA ONDA

A DEKA innovatív ONDA készüléke 2018-ban elnyerte az esztétikai kezelőgépek legmagasabb díját, ugyanis megbízható megoldás nyújt azok számára, akik non-invazív módszert keresnek a helyi zsírfelhalmozódás csökkentésére.

A kezelés képes mélyen behatolni a bőrbe anélkül, hogy bármilyen károsodást okozna, mikrohullámmal ugyanis szelektíven célozza meg a bőr alatti sejteket, elpusztítva azokat pedig lehetővé teszi a szervezet számára, hogy természetes úton távolítsa el a sejtlizátumokat. A DEKA ONDA képes a zsírfelhalmozódás csökkentése mellett a cellulit és a bőrmegereszkedést is kezelni, teljesen fájdalommentesen, mellékhatások nélkül.

Ezek a kezelések bár önmagukban is látványos eredményeket produkálnak, különböző kezelési kombinációkkal erősíthető a hatásuk, például a hasi zsírbontás esetében a Cooltech® Cryolipolízis, valamint a DEKA ONDA is kombinálható a Z-Wave lökéshullám kezeléssel. A kombinációkkal kapcsolatban orvosa tud az Ön adottságainak és céljainak egyaránt megfelelő kezelési tervet javasolni.

Hasi zsírbontás műtét nélkül, testkezelésekkel
Hasi zsírbontás műtét nélkül, testkezelésekkel
“ Biztonságos? Melyiket válasszam?” – gyakori aggályok

Az egyik legkritikusabb szempont, amikor bármilyen kezeléssel, eljárással szemezünk, az a biztonság kérdése. Ezeket a testkezeléseket teljesen biztonságosnak mondhatjuk abban az esetben, ha képzett orvosok, tapasztalt szakemberek végzik azokat el.

Az, hogy melyik kezelés a legalkalmasabb a céljainak elérésére, arra orvosa fog javaslatot adni. Pontosan azt a kezelési tervet fogja megkapni, amelyet orvosa a legoptimálisabbnak talál, Önre szabva, sablonok nélkül.

Éppen ezért érdemes olyan klinikát választania, ahol Ön az első!

Bízza magát a Porta Bella Vita csapatára!

Porta Bella Vita orvos esztétikai klinika 2011 óta professzionális kezeléseket kínál a kiválóság és az ügyfél elégedettség érdekében, így a hasi zsírbontás esetében is számíthat rájuk!

Szolgáltatásaik közé tartoznak különböző arc, bőr és testkezelések, amennyiben pedig műtéti beavatkozásra lenne szüksége az optimális eredmény elérése érdekében, plasztikai sebész szakorvosuk a rendelkezésére áll!

A Porta Bella Vita orvosai és szakemberei elkötelezettek a:

– legmagasabb színvonalú szolgáltatások,

– biztonságos és innovatív kezelések.

– legjobb minőségű berendezések, kezelőgépek,

– alapos és átfogó tájékoztatás,

– személyes kezelési terv mellett.

Porta Bella Vita-nál a szolgáltatások minden lépése az ügyfelek, az Ön érdekeit szolgálja!

 


Fotók: Pixabay, Vistacreate, Freepik.com